TEKİRDAĞ / MALKARA - Malkara Anadolu Lisesi

Malkara Anadolu Lisesi

Camiatik Mahallesi Egemen Sok. No6/A Malkara/Tekirdağ
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları doğrultusunda, milli ve manevi değerlerini evrensel değerlerle bütünleştirebilen, kendi yeteneklerinin farkında olan, kendisi ve çevresiyle barışık, sorunlarını çözebilen, araştıran, üreten, düşünen, sorgulayan, yaşama sevinci ile dolu, demokrasiye inanan mutlu bireyler olarak yetiştirmek. Bilgi çağının gerektirdiği Türkiye ve diğer ülkelerdeki eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli ve seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız...
2012-2013 ÖYS Başarı Oranı: %75
08.30-16.50
Kaloriferli
Ulaşım
OKULA ULAŞIM: 1.Şehir içi: Okulumuza devamlı ticari minibüsler ve belediye otobüsleri okul giriş çıkışlarında yoğunlaşmak üzere çalışmaktadır.2.Şehirlerarası: İstanbul’a 190 km, Edirne’ye 130 km Çanakkale’ye 140 km olup her yönden devamlı şehirlerarası otobüs seferi bulunmaktadır. Tren ve hava yolu yoktur.
Tekirdağ İl Merkezine 60 Km. Malkara İlçe Merkezine 1 Km.